English

Het Rooms-Katholiek Studentenpastoraat in Amsterdam

Home > Meet > Stille Omgang 2018

Jongerenprogramma Stille Omgang 2018: 17 maart

Op 17 maart 2018 vindt de Stille Omgang in Amsterdam plaats. In de Mozes en Aaronkerk begint dan om 19.30 uur het jongerenprogramma van de Stille Omgang. Het programma zal in het teken staan van het thema 'Everlasting'. Wat vind jij belangrijk in het leven?Welke zaken zijn eigenlijk van blijvende waarde? En hoe zit dat met de hemel? 

Het hoofdprogramma zal dit jaar worden ingevuld door niemand minder dan Matthijn Buwalda. Door middel van muziek, liedjes en zijn getuigenis geeft hij ons een kijkje in zijn leven. Daarnaast bevat het programma weer een aantal vertrouwde onderdelen, zoals de H. Mis met Mgr. Punt en Eucharistische aanbidding.

Ook zijn er keuzeprogramma's, zoals Share the light! Everlasting LIFE en Sustainable Faith. Tot slot lopen we de Stille Omgang door de straten van Amsterdam. Het belooft weer een bijzondere avond te worden met een mooi programma op de agenda.

WANNEER: Het SO-Jongerenprogramma vindt plaats op zaterdag 17 maart 2018.

WAAR: De Mozes en Aaronkerk, Waterlooplein 207 te Amsterdam Met de metro reis je eenvoudig vanaf Amsterdam Centraal naar metrostation Waterlooplein (alle metro's, tweede halte). Tegenover het metrostation (noordelijke uitgang) staat de kerk.

TIJD: Het programma begint om 19:30 en is rond 00:30 uur afgelopen.

MEER INFO: Heb je vragen over het SO Jongerenprogramma? De organisatie helpt je graag verder. Binnenkort komt op www.so18.nl meer informatie te staan. Houd tot die tijd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates: www.facebook.com/StilleOmgang Volg alles over de SO 2018 op Twitter, Facebook en Instagram via: #SO18
Entree: 8 € per persoon

Over de Stille Omgang Ieder jaar trekken jongeren vanuit het hele land naar Mirakelstad Amsterdam om daar het eucharistisch wonder van 1345 te herdenken en een krachtig signaal van geloof af te geven, te midden van de grote stad. Als deelnemer loop je mee in gebed door de binnenstad en laat je zo zien hoezeer God bij ons mensen betrokken is. Het is indrukwekkend en bijzonder om 's nachts met een grote groep jongeren in stilte en in gebed te lopen, in een stad waar het nooit stil is!

 

Social Media

Je vindt ons op facebook en op twitter RSS feed RSS feed
Deze webstek www.rkspa.nl gebruikt cookies.
 

Recente Tweets

De feed "http://twitrss.me/twitter_user_to_rss/?user=wveth_pr" kan niet worden gelezen!

Laatste update:

Contact

Het Studentenpastoraat is te vinden Keizersgracht 218-B
1016 DZ  Amsterdam
Tel. +31 20 2400 802
www.rkspa.nl
mailformulier.

 

Binnenkort

  • Op vrijdagavonden in de zomermaanden lezen we geen catechismus, maar kardinaal Ratzinger's Gesprekken over het Geloof. Volgende bijeenkomst: 14 september. Lees verder.
top